Städhjälpen

Angående Coronaviruset

Vi har fått plötslig personalbrist i samband med Litauiska myndighetens rekommendationer till sina landsmän angående hantering av coronaspridningen. Största delen av vår personal har följt deras anvisningar och åkt hem. Väl hemma kommer samtliga sättas i karantän i 2 veckor för att sedan göras en ny bedömning av hur landet ställer sig och därefter ge nya instruktioner. Läget är osäkert och vi kan i dagsläget inte säga när vi har möjlighet att återgå till 100% personalstyrka igen. Dom flesta scheman kommer att bli påverkade så utgå ifrån att just er städning är pausad tills vidare information meddelas.

Vi jobbar såklart med att få fram mer personal så vi kan återgå till era scheman så fort som möjligt. Vi utgår ifrån att alla vill ha städat så det kan bli lite kort varsel ibland för att vi ska kunna sy ihop det så nära era ordinarie tider som möjligt. För er som är osäkra kan avboka utan avgift. Paus Avgiften är borttagen tills vidare. Nya tillfälliga extra städrutiner kan komma att föreslås mellan 7-20 och ibland helger utan extra avgifter.

Vidare, följer vi krisinformation.se och deras rekomendationer och utgår ifrån att ni också gör det eller avbokar er städning.

Städhjälpen informerar
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin