Städhjälpen

Ledig Arbetsledartjänst inom städ

Tjänsten innefattar både praktiska och administrativa delar. I den administrativa delen är kundvården central. Att bibehålla och vårda kundernas önskemål och intressen är av högsta prioritet. I den dagliga hanteringen sköter man planering och schemaläggning samt fakturering via vårt affärssystem. Inbokning av nya jobb samt kontakt med nya och befintliga kunder.

I tjänsten ingår en del förberedelse för bokföringsunderlag som betalning av fakturor och uppladdning av filer och dokument till redovisningsbyrå och myndigheter.

Det behövs god datorvana samt inblick och skötsel av sociala medier.

Till den praktiska delen behöver ni ha flera års erfarenhet av städning inom hemstädning, flyttstädningar, fönsterputsning, byggstädning, trappstädningar och städning på kontor och lokaler och ibland industrier.

Ni kommer att jobba praktiskt med ny och befintlig personal på plats hos kunderna med syftet att utbilda dom.

Kontoret finns i Ramlösa där även tillgång till dator, telefon och arbetsbil är. Tjänsten kräver att ni är boende i eller i närheten till Helsingborg och enkelt och smidigt kan dagligen ta er till kontoret.

Städfrima - Rengöringsmedel, städning, städhjälp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin