Städhjälpen

Tidsbrist och städhjälp

För mig är tiden alltid för knapp. Det är en ständig kamp att hinna med det jag måste göra och sedan försöka få tid över till det jag faktiskt vill göra. Känner du igen dig? Frågan är vad du kan göra för att använda din tid på ett bättre sätt. Tänker du också att du ska sätta dig ner och prioritera vad som är viktigast för att få kontroll över din tid? När man väl har hamnat i konstant tidsnöd är det svårt att stannat upp och bryta den onda cirkeln.

Vi på Städhjälpen kan vara ett litet steg på vägen för dig att skapa mer tid till det som känns väsentligt. Du kan boka in oss för städning en gång i veckan, varannan vecka eller vid enstaka tillfällen. Bor du t.ex. i en lägenhet på 100 kvm och vill ha städat varje vecka så städar vi den på 4 timmar om du väljer vår standardstädning. Under 1 månad blir det 16 timmar totalt. Tid som du kan använda till att göra det som du har längtat efter. Kanske är det dags att äntligen gå den där kursen du har funderat på eller höra av dig till vänner som du inte har haft kontakt med på länge.

Karin, Städhjälpen

Avkoppling med te och bok
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin