Abonnemang Företag

Flextid229 kr i tim.
Denna abonnemangsform passar bäst till er som vill komma ner i pris och att det inte är så noga när vi kommer och städar under planerad vecka. Vi planerar tillsammans en tid och dag som vi kommer och städar regelbundet på. Skulle vi behöva flytta er städtid en viss vecka så blir ni noterad via sms. Kan ibland ske med kort varsel. Tänk på att ni som kund ansvarar över att vi kan komma in till er bostad genom nyckel, kod eller öppna åt oss. 1 månads uppsägningstid.

Abonnemang 3259 kr i tim.
3 månaders uppsägningstid.

Normalt abonnemang299 kr i tim
Normalt abonnemang är utan uppsägningstid och kan avslutas när som helst. Meddela oss
gärna i tid så vi hinner planera in.

Företagsstädning.
Vi utför städning på kontor, lager, trapphus, förråd, hotell, skolor mm. Före och efter stängningstid. Skicka en förfrågan på ert behov så återkommer vi med förslag.

Provstädning.
Innan tecknande av abonnemang kan man få en prova på städning för att få en uppfattning om tidsåtgång och vad man vill ha städat. Vi kommer då ut på plats och utför en städning på ert kontor, lager, trapphus eller annan plats. Se aktuell prislista företag för pris. Man binder sig inte att teckna abonnemang vid en prova på städning

  • Nöjd Kund Garanti gäller på alla abonnemang. Vi vet vikten av att städningen sköts och påtar oss full ansvar att se till att det blir städat enligt överenskommelse.
  • Nöjd Kund Garanti gäller inte på framtida städningar efter datumet uppsägning av abonnemanget inkom till oss.
  • Nöjd Kund Garantin gäller om man är missnöjd med utförd städning och vi har möjlighet att kunna tillträda senast 3 dagar efter eller enligt ök. och fixa till städningen.
  • Framkörningsavgift tillkommer beroende på område, se gällande prislista.
  • Rengöringsmedel och utrustning ingår i framkörningsavgiften.
  • Priserna är exkl. moms samt per städare.
  • Abonnemang räknas som återkommande städning varje eller varannan vecka.
  • Flextid abonnemang kan läggas in med färre städningar än 2 gånger per månad och då till samma pris som enstaka.