Byggstädning

Har du nyss gjort en renovering och behöver hjälp med en byggstädning? Vi hjälper dig att få rent hemma. Byggdamm har en förmåga att komma in i alla skrymslen och vrån. Genom att göra en typ storstädning där man går igenom luckor och lådor från topp till tå och dammtorkar kan man reducera dammet. Om ni har ett pågående projekt så kan vi även bistå med hjälp under tiden ert projekt pågår. Då kan vi exempelvis grovrengöra löpande med lite enklare byggstädning som att dammsuga, dammtorka öppna och fria ytor men för att få helt rent från byggdamm i hemmet så behövs en storstädning. En nödvändig byggstädning för att få rent det sista tar man i slutet av projektet då man grundligt rengör varje vrå för att få rent i hemmet.

En grundligt byggstädning tar tid och kan nästan jämföras med en flyttstädning i tidsåtgång. Det är många pinaler som behöver flyttas på om städningen sker i ett möblerat hem. Behöver ni däremot städhjälp i en nyrenoverad lägenhet eller villa utan möbler och inredning så går städningen mycket snabbare.
Kontakta oss för att få offert på en byggstädning eller se aktuell prislista.

Storstädning

Vill du ha det Rent där Hemma men städningen har varit eftersatt ett tag? Var lugn. Beställ en storstädning av oss så går vi igenom alla öppna och fria ytor. En storstädning tar längre tid än en vanlig städning tar då man går igenom bostaden grundligt. Exakt hur lång tid en städning tar beror på olika faktorer som om ni har husdjur, barn, storlek på projektet era egna städrutiner osv. Det som ingår i storstädningen är att alla öppna och fria ytor gås över. Sängar bäddas, fönsterbänkar köksbänkar, bord dammtorkas. Små pinaler och prylar plockas undan och ställs iordning om det inte är gjort av er redan. Dammsugning av golv, under sängar och soffor. Eluttag dörrblad och skåpsluckor samt lister våttorkas. I badrummet gås väggarna över. Fogarna om det är kaklat rengörs grundligt. Speglar skåpsluckor och duschglas rengörs från kalk och smutsrester. I slutet våttorkas hela golvytan.  Fönsterputs kan väljas till vid behov

Efter en storstädning blir er hemfrid garanterat bättre. Boka en Storstädning av oss på Städhjälpen. Vi har nöjd kund garanti och är måna om att ni ska bli nöjd med resultatet. Annars återkommer vi och fixar till städningen. Kontakta oss för gratis offert eller kolla på aktuell prislista.