Flyttstädning i Helsingborg

Om du har behov av flyttstädning i Helsingborg med omnejd tveka inte att höra av dig till oss. Låt oss ta hand om flyttstädningen så kan du i lugn och ro koncentrera dig på den nya bostaden.

Kontakta oss idagEn checklista för flyttstädning »

Flyttstädning Pris »

Flyttstädning

När man ska flytta kan det vara skönt att få hjälp med städningen och kunna koncentrera sig på den nya bostaden. Vi utför städningen efter ett städschema avsett för flyttstädning. På grund av detta kan vi utlova städgaranti. Är du inte nöjd eller om städningen inte godkänns så korrigerar vi kostnadsfritt.

Priset för flyttstädning räknas ut med hjälp av antal kvadratmeter som bas. Du kan begära en offert här på vår webbsida och direkt få fram priset.

En flyttstädning har krav på att utföras mycket grundligare än en vanlig städning. Det kan därför vara en god idé att anlita proffs, särskilt när man kan få statligt RUT-avdrag på 50% av arbetskostnaden.

Städhjälpen hjälper både företag och privatpersoner

Så här går en flyttstädning till

Detta igår vid en flyttstädning

En flyttstädning innebär att städningen utförs mycket grundligare än vanlig rutinstädning. Det är många moment som ingår, allt från avtorkning av ytor till rengöring av kylskåp, spis, ugn och fläkt. Samtliga lådor och skåp måste torkas ur.

När det kommer till badrummet måste bad/dusch rengöras från smuts och kalkrester. Golvbrunnen måste göras rent och fönsterrutor putsas. Handfatet skall putsas och toalettstolen rengöras. Dessutom skall rör och ledningar avkalkas och putsas.

Samtliga rum får en grundlig skurning av golvet samt avtorkning av golvsocklar, golvlister och ventiler. Alla garderober och skåp ska rengöras både utvändigt och invändigt. Vanligtvis avslutas en flyttstädning med en fönsterputs.

Garanti och trygghet

Vi utför flyttstädning efter ett så kallat städschema, en förteckning över vilka moment som ingår i städningen. På så vis kan vi garantera resultatet vid varje städning. Skulle du som kund inte vara nöjd kan vi vid besiktningstillfället kostnadsfritt justera eventuella brister.

Miljö och ansvar

Att värna om miljön är mycket viktigt för oss på städhjälpen. Allt städning utföres så långt möjligt med miljövänliga rengöringsmedel.

Anlita proffs när du ska flytta

När man ska flytta är det mycket att tänka på. Alla möbler och hela bohaget ska packas och flyttas. Dessutom är det ofta kort om tid och många beslut om den nya bostaden som måste fattas. Att samtidigt hålla på med flyttstädning kan då vara en uppgift man inte mäktar med, särskild då det är så många moment som måste utföras. Då kan det vara skönt att veta att man kan få hjälp av en firma specialiserad på flyttstädning. Att man dessutom kan få hela 50% av arbetskostnaden betald med hjälp av RUT-avdraget, gör inte det hela sämre!

Priser på flyttstädning

Kostnaden för flyttstädning kan både ges i fastpris och löpande timdebitering.

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi gemensamt kan lösa dina behov av flyttstädning.

E-post: info@stadhjalpen.se

Telefon: 042 - 450 68 40

Referenser