Fönsterputsning

Vi erbjuder fönsterputsning i bland annat Helsingborg till företag och privatpersoner men även i andra kommuner och städer som Hässleholm, Kävlinge, landskrona Bjuv och Höganäs med närområde. I princip sträcker sig vårt område i hela nordvästra skåne så kolla med oss om vi är i just ert område. Ni kan välja mellan både löpande priser och till fastpris. För priser se aktuell prislista under priser och fönsterputs.

Vi på Städhjälpen lämnar alltid Nöjd Kund Garanti på utfört arbete. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Hur vi putsar och tvättar fönster
Vi putsar inte fönster ovan marknivå som inte går att nå inifrån sett.  Från markplan går bra då vi alltid har med oss en liten stege. Generellt så ingår allt när ni beställer en fönsterputsning som löpande. Då tar vi allt vi når från markplan eller inifrån ovan markplan. utvändiga fönsterbleck tvättas, spröjs och fönsterkarmar rengörs och ingår i vår fönsterputsning. Från insidan tar vi i samband med fönsterputsning, karmen, glaset och fönsterbräda. Är fönsterna delningsbara och dom inte sitter fast så tar vi även insidan mellan fönsterna.

Om ni har fönsterpartier som behöver kopplas av på exempelvis balkong eller liknande för att kunna putsas så behöver vi att ni gör det åt oss. Vi tar inga risker med att hänga ut och putsa fönster. Det måste ske på ett tryggt och säkert sätt för vår personal.

Fastpris på fönsterputsning
För er som vill veta vad priset blir på en fönsterputs i tex. Helsingborg, behöver göra en tydlig beskrivning på vad det är som ni vill skall ingå i priset. Om inget annat anges så räknar vi med att bara fönsterrutorna skall putsas. det vill säga inga karmar, bläck fönsterbräden, spröjs eller liknande ingår i er tvätt av fönster. För att vi skall kunna lämna ett exakt pris så behöver vi exakt information. Exempelvis måste vi veta hur många fönster som skall putsas av vilken storlek, hur många sidor som skall putsas. Är det endast glaset som skall putsas eller skall vi även ta med plåtar, karmar och fönsterbänk på utsida och insida. Hur stora är respektive fönster. Är dom spröjsade. Är fönsterna delningsbara och skall det rengöras mellan fönsterna? Finns det spröjs även på insidan? osv.

Ju tydligare information ni ger oss ju bättre förstår vi er och kan sätta korrekt pris på dom momenten ni vill skall ingå.