Företagsstädning

Vi på Städhjälpen ebjuder företagsstädning inom olika näringsverksamheter. Vi har helhetslösningar för alla typer av företag och bolag. Boka oss som ert städbolag genom att kontakta oss och berätta ert behov så kan vi träffas och gå igenom tillsammans för att hitta en lösning som passar just er.

Vi är punktliga och kommer på överenskommen dag och tid. Vi städar i regel mellan 07:00 – 20:00 varje vardag oavsett röda dagar från andra måndagen i januari tom 22 december. Städningar mellan dessa tider kan ordnas med lite framförhållning och efter behov. Ibland tar vi även helgjobb vid behov. Vi försöker anpassa oss till era behov så mycket som möjligt.

Städhjälpen samarbetar i dagsläget med ett flertal olika företag inom olika näringsverksamheter. Från fastighetsbolag med kontor till industri och hälsovård. Några är bland annat Hotel Helsing, och Sjödin fastigheter. , Kunskapsporten, Grafiskt gummi, Akademikliniken med flera. Kontakta oss redan idag så går vi igenom ert behov och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt

Kontorsstädning
Som städbolag gör vi vårt yttersta för att hålla ert kontor skinande rent. Ett fräscht kontor är en viktig faktor för att skapa en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Dessutom ger det ett gott intryck för kunder och besökare till företaget. Det finns dock sällan tid för personalen själv att städa då de är fokuserade på kärnverksamheten. Då kan det vara en god idé att anlita proffs för att få hjälp med städningen. Vi sköter beställning av rengöringsutrustning som exempelvis toapapper, handdukar och tvål och ser till att det blir påfyllt löpande. Ytorna gås över med jämn regelbundenhet enligt överenskommelse. Om vi missat något i vår städning så kan ni bara höra av er så kommer vi omgående och fixar till det.

Hotell
Vi kan erhålla engelsktalande receptionister dag och natt eller städare för hotell och kontor. Framställning av mat och diverse andra uppgifter som tillfaller kontor, hotell, vandrarhem, bed and breakfast och liknande verksamheter är några områden vi kan hjälpa till inom. Söker ni ett städföretag som är måna om att ni inte behöver tänka på varken boende, personal eller kvalité så ska ni välja Städhjälpen som ert. städföretag.  Vi sköter det administrativa och praktiska så ni kan tänka på er kärnverksamhet.

All planering sköts via en Svensk arbetsledare. Vi har F-skatt och är försäkrade. Fakturering sköts löpande  1 ggr i månaden med 30 dagars betalning.

Skolor
Vi anpassar städningen till ert behov. Vi kan exempelvis komma varje dag före, innan eller mitt i skoltiden.  Beroende på utrymmet som används och hur frekvent det behöver rengöras så kan vi hitta en lösning som passar. Vi kan också komma och göra storstädningar. Då går vi igenom hyllplan, belysningsarmaturer,golvbrunnar, textilier, golvytor och ventilationsdon.

Trapphus
Till er företag som har trapphus i era byggnader, kan beställa abonnemang på trappstädning i trapphus. Vi kommer överens om dag och tid och hur frekvent det skall utföras. En bra början är att vi först utför en provstädning så vi får en känsla över hur lång tid vi behöver på oss att städa just det ni har behov av. Alla våra kunder har olika behov så vi träffar er gärna på plats och går igenom vad ni behöver hjälp med först innan vi sedan gör städningen. Efter städning så återkopplar vi och stämmer av innan vi placerar er på en återkommande tid. Då vet vi också exakt vad er kostnad blir varje tillfälle.

Lager och Industri
Vi har tyngre rengöringsutrustning och medel till industrier och lokaler som kräver lite hårdare tag. VI kan använda era medel eller föreslå egna. Kontakta oss för kostnadsfritt möte.