Städhjälpen

Företagsstädning

Vi på Städhjälpen ebjuder företagsstädning. Vi har helhetslösningar för alla typer av företag. Teckna ett abonemang eller tjänst idag

Kontorsstädning

Hos oss på Städhjälpen gör vi vårt yttersta för att hålla ert kontor skinande rent. Ett fräscht kontor är en viktig faktor för att skapa en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Dessutom ger det ett gott intryck för kunder och besökare till företaget. Det finns dock sällan tid för personalen själv att städa då de är fokuserade på kärnverksamheten. Då kan det vara en god idé att anlita proffs för att få hjälp med städningen. 

Hotell

Vi kan erhålla engelsktalande receptionister dag och natt eller städare för hotell och kontor. Framställning av mat och diverse andra uppgifter som tillfaller kontor, hotell, vandrarhem, bed and breakfast och liknande verksamheter.

Städhjälpen erbjuder kvalitéstädning till ett grymt pris. Nu har ni ett ypperligt tillfälle att prova våra städ- och servicetjänster för endast 180kr/timme + moms och spara dyra bindande personalkostnader. Vi har boende, bilar och personal så ni behöver inte tänka på sjukdagar, personalbyten, löner mm. Vi ser till att ni alltid har den personal ni efterfrågar på plats.

All planering sköts via Svensk arbetsledare. Vi tror på frihet under ansvar. Är ni nöjd med vad vi kan leverera så fortsätter vi samarbetet fungerar det inte så avslutar vi. Inga bindande avtal. Vi har ett behov av planering ett par veckor i förväg för smidiga övergångar men inga krav.

Vi har flera samarbetspartners. Några är bland annat Hotel Helsing, och Sjödin fastigheter. Kontakta oss redan idag så går vi igenom ert behov och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt

Skolor

Trapphus

Lager

Industr

Kontakta Städhjälpen

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan