Hemstädning

Låt oss städa din bostad och få mer tid över för socialt umgänge och fritidsintressen.

Kontakta oss redan idagEn checklista för provstädning »

Hemstädning Pris »

Hemstädning

När du kommer hem efter arbetsdag kan det vara skönt att slippa tänka på städningen. Du får mer tid över till andra saker, såsom att umgås med familj och vänner. Ett välstädad hem ger ett skön lugn i en stressad vardag.

Just nu kan du beställa en provstädning med möjlighet att teckna ett städabonnemang, för aktuellt pris se vår prislista. Tillsammans med vår städpersonal går ni gemensamt igenom vad som ska städas samt vilka områden som är extra viktiga för just dig.

Städhjälpen hjälper både företag och privatpersoner

Så här går en hemstädning till

Vad ingår i ett städabonnemang?

Hemstädning av återkommande karaktär brukar kallas ett städabonnemang. Vid en provstädning berättar du för oss vad du vill ska ingå i tjänsten, vilka rum som ingår och vad som ska göras. Tillsammans går vi i detalj igenom era önskemål vilket gör att vi kan leva upp till era förväntningar på ett snabbt och effektivt sätt under kommande besök. Nedan finner du några förslag på vad som brukar ingå för de flesta av våra kunder.

Omfattning

Dammsugning av golv, mattor och textilier på möbler. Avtorkning av dörrar samt dörrkarmar, kontakter, fönsterbrädor och andra fria ytor, samt tömning av papperskorgar.

Många uppskattar att slippa städa badrummet. I en hemstädning av badrum ingår vanligtvis att städa badkar eller dusch, toalett och handfat, torkning av fläckar på golv och vägg.

Köket är hemmets hjärta, och visst är det trevligt att komma hem till ett nystädat kök. När det kommer till köksstädning ingår oftast följande moment: avtorkning på vitvarornas synliga delar, rengöring av kakel, fläkt och diskbänk, rengöring av microvårgsugn samt tömning av köksavfall.

Ovan angivna förslag kan ses som ett klassiskt paket för hemstädning. Alla tjänster kan anpassas efter ert behov så att det passar just er. Förutom detta kan vi även erbjuda tilläggstjänster såsom tvätt och strykning.

Personal

Vi har Svensktalande personal för arbetsledning, bokningar och kundhantering. För städningen använder vi engelsktalande personal från Litauen. ifall något inte förstås så är det bara att ringa eller skriva till oss så fixar vi det.

Vad behöver jag själv göra?

För att underlätta för oss att göra ett effektivt jobb ber vi er att plocka bort lösa föremål och andra personliga tillhörigheter som ligger på ytorna. Om ni har diskmaskin brukar praxis även vara att ni placerar disken i maskinen så att köksytorna är åtkomliga.

Priser och avdrag

Priset för en hemstädning beräknas baserat per timma, för aktuellt pris, se vår prislista. Under provstädningen går vi igenom omfattning och ni får en prisuppgift på hur många timmar som krävs och vad det kommer att kosta framöver. Körtid och parkeringsavgift tillkommer. Körersättning debiteras med 25kr plus moms och utgår ifrån Ramlösa

Miljö

Att värna om människa och miljö är av högsta prioritet för oss på städhjälpen. Vi utför vårt uppdrag i största möjliga mån med miljövänliga rengöringsmedel.

Trygghet

Städhjälpen innehar F-skattebevis och ansvarsförsäkring. Samtliga av våra medarbetare är kontrollerade i belastningsregistret.

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi gemensamt kan lösa dina behov av hemstädning.

E-post: info@stadhjalpen.se

Telefon: 042 - 450 68 40

Referenser