Städhjälpen erbjuder privatpersoner och företag allt inom städning och rengöring

Städhjälpen är det självklara valet när du behöver anlita en städfirma i Helsingborg med omnejd. Vi hjälper till med det mesta inom städ. Alltid pålitligt och noggrant utfört

Kontakta oss idag

Kontakta Oss

Vi finns alltid nära till hands

Vill du ha hjälp med något inom våra arbetsområden? Välkommen att kontakta oss idag!

Telefon: 042 - 450 68 40

E-post: info@stadhjalpen.nu

Postadress:
Städhjälpen Nu I Skåne
Rosenschöldsgatan 2
256 54 Ramlösa

Kontoret har öppet mån- fre 9.00 - 16.00

Städhjälpen hjälper både företag och privatpersoner

Våra Tjänster

Städhjälpen hjälper både företag och privatpersoner med städning i Helsingborg med omnejd. Vi kan alltid garantera hög kvalité samtidigt som vi håller låga priser. Kontakta oss via e-post eller telefon för att få en kostnadsfri offert, eller om ni har några frågor om våra städtjänster. Vi finns i centrala Helsingborg men arbetar även i grannkommunerna.

Flyttstädning

När man ska flytta kan det vara skönt att få hjälp med flyttstädningen och kunna koncentrera sig på den nya bostaden. Vi utför städningen efter ett städschema avsett för flyttstädning. På grund av detta kan vi utlova städgaranti.

Hemstädning

När du kommer hem efter arbetsdag kan det vara skönt att slippa tänka på städningen. Du får mer tid över till andra saker, såsom att umgås med familj och vänner. Ett välstädad hem ger ett skön lugn i en stressad vardag.

Fönsterputsning

Tvätta fönster är något man ofta väljer bort. Vi på städhjälpen erbjuder fönsterputsning till så väl företag som privatpersoner. Skinande fönster lyfter både hemmet och fastigheten.

Kontorsstädning

Hos oss på Städhjälpen gör vi vårt yttersta för att hålla ert kontor skinande rent. Ett fräscht kontor är en viktig faktor för att skapa en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Dessutom ger det ett gott intryck för kunder och besökare till företaget.

Byggstädning

När man bygger är det ofta mycket att göra och det blir snabbt smutsigt. Damm och grus hamnar ofta lite här och där. Oavsett om du är privatperson med ett mindre projekt eller arbetar som företag med större byggnadsprojekt kan vi hjälpa till.

Hotellverksamhet

Vi kan erhålla engelsktalande receptionister dag och natt eller städare för hotell och kontor. Framställning av mat och diverse andra uppgifter som tillfaller kontor, hotell, vandrarhem, bed and breakfast och liknande verksamheter.

Referenser